logologo sm

Trekkershut huren in Gelderland, natuurlijk op Camping de Weeltenkamp!

Trekkershut huren in Gelderland? Ontdek Trekkershut de Huismus op Camping de Weeltenkamp. Deze 2-persoons accommodatie is klein, maar fijn en zó ingericht dat je je helemaal op je gemak voelt. Door de natuurrijke omgeving kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige vergezichten. Kom je ook ‘knus’ genieten tijdens een kort verblijf in een trekkershut op De Weeltenkamp in Gelderland.

Klein, maar fijn: ontdek alle gemakken van onze trekkershut

Wanneer je bij ons een trekkershut huurt in het Gelderse Teuge, dan ben je van vele gemakken voorzien. Onze trekkershut in het kort:

  • 2-persoonsbed
  • Tafel met stoelen
  • Keukenblokje met o.a. een koffiezetapparaat, waterkoker en kookplaat
  • Terras

’s Morgens een heerlijk vers ontbijtje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Geef dit bij aankomst door op de receptie, dan regelen wij het voor je.

Aankomst mogelijk iedere dag vanaf 14:00 uur en vertrek voor 11.30 uur

Trekkershut huren in Gelderland met zwembad

Wanneer je in onze trekkershut in Gelderland overnacht, dan mag je gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping. Zo kun je onder andere heerlijk ontspannen in ons verwarmde natuurbad of zonnen op het naastgelegen terras. Het bijzondere aan dit bad is dat we enkel bio filters gebruiken om het water te zuiveren. Hier komt geen druppeltje chloor aan te pas. Heerlijk zwemmen in natuurlijk water dus!

Heerlijk fietsen of wandelen in een natuurrijke omgeving

Onze trekkershut in het Gelderse Teuge is gelegen in een natuurrijke omgeving tussen de Veluwe en de IJsselvallei. Dit veelzijdige gebied is een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen charme en karakter, waar je mooie wandel- of fietsroutes kunt volgen. Een betere plek om te genieten van de rust, ruimte, ontspanning en de Veluwse gezelligheid is er haast niet.

Tip van De Weeltenkamp: heb je geen fiets meegenomen? Dat is geen probleem. Wij verhuren fietsen.

Dagje eropuit? Ontdek de vele mogelijkheden!

Combineer je vakantie met een leuk dagje eropuit. Zo kun je in het paracentrum Skydive Teuge de sprong van je leven maken, heerlijk glijden over de ijsbaan in de Scheg in Deventer of in Apenheul in Apeldoorn zo’n 35 soorten apen begroeten.

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op Camping de Weeltenkamp, loop dan even langs de receptie. Of huur direct onze trekkershut in Gelderland en geniet van een fijn verblijf.

Lees minder

Zoek & Boek je vakantie

 
9,4
op basis van 36 beoordelingen