logologo sm

Kamperen in Gelderland? Kom naar camping De Weeltenkamp, een camping voor jong en oud!

Kom je ook kamperen in Gelderland op camping De Weeltenkamp in Teuge? Bij ons beleef je namelijk een onvergetelijke tijd. Onze kleinschalige camping beschikt over diverse kampeervelden met elk een eigen uitstraling. Zo kun je kiezen voor meer privacy, uitzicht over de landerijen of voor een gezellig veld met speeltoestellen en vertier. Aan iedereen is gedacht. Dit in combinatie met de vele uitstekende faciliteiten en een natuurrijke omgeving boordevol eropuit-mogelijkheden maken je vakantie meer dan compleet.

Kamperen in Gelderland, natuurlijk op camping De Weeltenkamp!

Kies je voor een standaard kampeerplaats of comfortplaats?

Wanneer je bij ons komt kamperen in het Gelderse Teuge, dan kampeer je op een van de 125 ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving. Je kunt kiezen voor een standaard kampeerplaats of comfortplaats voor meer gemak. Onze kampeerplaatsen in het kort:

Standaard kampeerplaats

  • Oppervlakte: 100 m2 – 120 m2
  • 6 Ampère elektra
  • Watertappunt op het veld

Comfortplaats

  • Oppervlakte: 100 m2 – 120 m2
  • 10 Ampère elektra
  • Eigen watertappunt
  • Eigen waterafvoer

Tijdens je vakantie mag je gebruik maken van onze sanitairgebouwen met onder andere (familie)douches, toiletten, wascabines, wasmachine en vloerverwarming.

Kom je kamperen met een tent en wil je geen gebruik maken van elektra? Dan zijn onze trekkersplaatsen misschien wel iets voor je. Ook camperaars zijn van harte welkom op onze camperplaatsen.

Kamperen in het Gelderse Teuge = voor jong én oud

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor jong én oud, zodat iedereen een fijne kampeervakantie bij ons kan beleven. Zo kun je heerlijk ontspannen in ons natuurbad, een smakelijk hapje eten in de snackbarcorner, urenlang spelen in de binnenspeeltuin of knuffelen met de dieren in onze kinderboerderij. In de schoolvakanties is ons enthousiaste animatieteam aanwezig. Kamperen in Gelderland is nog nooit zo leuk geweest!

Goed om te weten: De Weeltenkamp is een autovrije camping en biedt je een heerlijk buitenleven in een schitterende omgeving.

Dagje eropuit? Ontdek de vele mogelijkheden!

Combineer je kampeervakantie met een leuk dagje eropuit. In de omgeving van onze camping zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je wandelen op de Veluwe of een cultureel bezoekje brengen aan Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Tip van De Weeltenkamp: maak de sprong van je leven in het naastgelegen paracentrum, Skydive Teuge. Dit is werkelijk waar een once in a life time experience!

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op camping De Weeltenkamp, neem dan contact met ons op. Of boek direct een standaard kampeerplaats of comfortplaats en kom heerlijk kamperen in Gelderland!

 

Lees minder

Zoek & Boek je vakantie

 
9,4
op basis van 36 beoordelingen