logologo sm

Apenheul

Een dagje apen spotten! Bezoek dan eens de Apenheul, daar kom je ongeveer 300 apen tegen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! Dat maakt Apenheul uniek op de wereld. Apenheul ligt in Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe. Het is nog geen 15 minuten rijden vanaf de camping. Een fantastisch uitstapje voor het hele gezin.

Julianatoren

Julianatoren is met recht een familiepretpark waar het hele gezin volop kan genieten. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. Zo kiezen de stoere jongens en meiden natuurlijk voor een rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te beleven bij de Julianatoren. Stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Het is nog geen 15 minuten rijden vanaf de camping.

Paleis Het Loo

Een bezoek aan Paleis Het Loo is een fantastische ervaring, vooral voor de fans van het Koningshuis is dit een echte ‘must’. Ook kinderen zullen hun ogen uitkijken bij het zien van zoveel pracht en praal. Paleis Het Loo is het voormalige Koninklijke Paleis. De vertrekken zijn nu toegankelijk voor het publiek. Bezoek het Paleismuseum in het hoofdgebouw of werp een blik in de stallen en koetshuizen. Een van de belangrijkste publiekstrekkers is het schitterende paleispark waar je heerlijk kunt wandelen. De tuinen van Paleis Het Loo mogen zich rekenen tot een van de mooiste van Europa!