logologo sm

Huisje huren op de Veluwe? Ontdek de vakantiehuisjes op De Weeltenkamp!

Op je zoek naar een huisje op de Veluwe? Kom dan naar de Weeltenkamp in het Gelderse Teuge. Op onze kleine groene camping kun je overnachten in diverse accommodaties. Zo bieden we luxe chalets met wellness faciliteiten, comfortabele chalets aan de rand van de camping, sfeervolle vakantieshuisjes en nog veel meer! Liever een bijzonder huisje? Kom dan eens overnachten in een luxe safaritent of bijzonder wijnvat

Zwemmen tijdens je vakantie in een huisje op de Veluwe

Huisje huren veluweWanneer je in ons huisje op de Veluwse Weeltenkamp overnacht, dan mag je gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping. Zo kun je onder andere heerlijk ontspannen in ons natuurbad of zonnen op het naastgelegen terras. Het bijzondere aan dit bad is dat we enkel biofilters gebruiken om het water te zuiveren. Hier komt geen druppeltje chloor aan te pas. Heerlijk zwemmen in natuurlijk water dus! 

Veel plezier en vertier voor jong en oud

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen tijdens hun vakantie op de Veluwe. Zo beschikken wij over een eigen verkeerstuin: een mooi aangelegd parcours voor skelters en fietsen. In de schoolvakanties is ons vrolijke animatieteam aanwezig die de leukste activiteiten organiseert. Kortom: volop genieten met het hele gezin!

Ook de overdekte speeltuin is een favoriete plek om te spelen voor de kinderen. Mooi weer of geen mooi weer, er is voor de kinderen altijd wat te beleven! Er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven op onze camping, ontdek het hier.

Dagje eropuit? Ontdek de vele mogelijkheden!

Huisje huren veluweCombineer je vakantie met een leuk dagje eropuit en ontdek de Veluwe. Zo kun je in het paracentrum Skydive Teuge de sprong van je leven maken of heerlijk glijden over de ijsbaan in De Scheg in Deventer. Ook in Apeldoorn is er veel te beleven. Zo kun je zo’n 35 soorten apen begroeten in de Apenheul of Jul & Julia in het echt ontmoeten in de Julianatoren.

Ben je een natuurliefhebber, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Ons vakantiehuis bevindt zicht tussen de Veluwe en de IJsselvallei, een veelzijdig gebied waar je de mooiste wandel- of fietstochten kunt maken. Wij bieden je de mogelijkheid om een fiets te huren en om vanaf de camping een natuurwandeling te boeken met een erkende gids die speciaal voor onze gasten de mooiste plekjes van de Veluwe kan laten zien.

Bekijk onze huisjes op de Veluwe:

 

Zoek en boek uw vakantie

 

Meer informatie of direct een huisje reserveren

Wil je meer informatie over onze huisjes op de Veluwe, neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je ook online direct je vakantie zoeken en boeken.