logologo sm

Bijzonder overnachten in Gelderland op De Weeltenkamp

Bijzonder overnachten in Gelderland? Ontdek het Wijnvat op camping De Weeltenkamp. Deze knusse, bijzondere accommodatie is geschikt voor 4 personen en beschikt over diverse fijne faciliteiten. De natuurrijke omgeving maakt het mogelijk om volledig te ontspannen of gezellig eropuit te gaan. Maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren tijdens het bijzonder overnachten op De Weeltenkamp in Gelderland.

Bijzondere overnachting in het Gelderse Teuge met fijne faciliteiten

Als je bij ons bijzonder komt overnachten in het Gelderse Teuge, dan ben je van vele gemakken voorzien. Ons Wijnvat in het kort:

  • 1 slaapkamer met 2-persoonsbed
  • 2 slaapbanken
  • Keukenblokje met o.a. een koffiezetapparaat en waterkoker
  • Verwarming
  • Koelkast
  • Terras

Aankomst mogelijk iedere dag vanaf 15:00 uur en vertrek voor 11.00 uur

Bijzonder overnachten met zwembad in Gelderland

Wanneer je in het Wijnvat overnacht, dan mag je gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping. Zo kun je onder andere heerlijk ontspannen in ons verwarmde natuurbad of zonnen op het naastgelegen terras. Het bijzondere aan dit bad is dat we enkel biofilters gebruiken om het water te zuiveren. Hier komt geen druppeltje chloor aan te pas. Heerlijk zwemmen in natuurlijk water dus!

Heerlijk fietsen of wandelen in een natuurrijke omgeving

De Weeltenkamp is gelegen in een natuurrijke omgeving tussen de Veluwe en de IJsselvallei. Dit veelzijdige gebied is een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen charme en karakter, waar je mooie wandel- of fietsroutes kunt volgen. Een betere plek om te genieten van de rust, ruimte, ontspanning en de Veluwse gezelligheid is er haast niet.

Onze tip: heb je geen fiets meegenomen? Dat is geen probleem. Wij verhuren fietsen.

Dagje eropuit? Ontdek de vele mogelijkheden!

Maar er is nog veel meer te beleven: maak een treinreis door het verleden bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen of neem een kijkje op vliegveld Teuge. In Apeldoorn kun je tussen de apen lopen in de Apenheul of de leukste attracties ontdekken in de Julianatoren.

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op camping De Weeltenkamp, loop dan even langs de receptie. Of huur direct ons Wijnvat en geniet van een fijn verblijf.

Bijzonder overnachten in Gelderland, natuurlijk op De Weeltenkamp!

Lees minder

Zoek & Boek je vakantie

 
9,4
op basis van 36 beoordelingen