logologo sm

Huisregels

Wij proberen ons reglement zo vriendelijk mogelijk te houden en doen een groot beroep op uw verantwoordelijkheid als volwassene. De belangrijkste regels zijn: wees zuinig op de natuur op onze camping en veroorzaak geen overlast voor uw medekampeerder.

1. AANKOMST en VERTREK

U bent welkom vanaf 13.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur.  Voor de huur accommodaties gelden andere aankomsttijden, aankomst 15.00 uur, vertrek 10.00 uur. Later vertrekken is alleen mogelijk in overleg met de beheerders. Voor een ‘late check out’ brengen wij kosten in rekening.

2. AANSPRAKELIJKHEID
Gasten van camping De Weeltenkamp zijn zelf volledig verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen op het terrein.
Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongeval van mens of dier aanvaarden wij niet. U dient zelf voor de benodigde verzekeringen zorg te dragen.

3. AFVAL
Wij vinden een goede zorg voor het milieu belangrijk. Ook u kunt een steentje bijdragen door uw afval te scheiden. Het is niet toegestaan groot, grof afval als tuinstoelen, parasols en dekzeil in of bij de containers te plaatsen. Deze dient u zelf af te voeren.

4. BEZOEK
Ontvangt u bezoekers dan betalen zij een tarief van een dagrecreant, zie bezoekerskaart. Bezoekers kunnen de auto parkeren op het parkeerterrein voor de slagboom. U bent als campinggast geheel verantwoordelijk voor uw bezoek. Ook voor de kosten. Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan.

5. HUISDIEREN
Huisdieren zijn toegestaan, mits kort aangelijnd, ook bij uw standplaats. Zorg dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt bij de andere kampeerders. Huisdieren kunt u buiten het campingterrein uitlaten. Ongelukjes kunnen gebeuren, deze dan wel even opruimen.

6. NACHTRUST
Na 23.00 uur dient het stil te zijn op de camping. In deze rustige omgeving kunnen geluiden snel hard klinken, zorg dat uw radio en tv op dusdanig geluidsniveau staan dat uw medekampeerders er geen hinder van ondervinden.
Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is het niet toegestaan met gemotoriseerde voertuigen over het terrein te rijden. U kunt de auto dan parkeren op het parkeerterrein voor bezoekers.

7. ONDERVERHUUR
Het verhuren van uw kampeermiddel, of het gratis beschikbaar stellen hiervan mag uitsluitend na overleg met de beheerder. Voor overnachtende bezoekers gelden dezelfde tarieven en regels als voor de overige kampeerders.

8. STANDPLAATS
(Grond)zeil of kleden buiten de voortent zijn niet toegestaan, immers de volgende gasten willen ook graag een groen gazon voor de tent.

9. TOILETGEBOUW
Roken in de toiletgebouwen is niet toegestaan. Chemische toiletten en toiletemmers dienen te worden geledigd in het daarvoor bestemde chemisch toilet. Gooi niets in de toiletten wat er niet in hoort. In en rondom de
toiletgebouwen is het niet toegestaan dat kinderen onnodig met water knoeien. Kinderen tot en met 4 jaar mogen niet alleen de toiletgebouwen binnen.

10. BEDRIJFSGEBOUWEN
Zijn niet toegankelijk zonder toestemming van de beheerders.

11. RESERVERINGEN
Bij eerder vertrek worden de besproken dagen doorberekend.